lumanare botez.ro
 
|
|
|
|
 

Termeni si conditii de utilizare


Preambul. Utilizatorii / clientii acestui site isi exprima acordul cu privire la termenii si conditiile citite in acest regulament, de la intrarea pana la terminarea vizitei. Utilizatorul este de acord sa furnizeze informatii corecte si adevarate atat despre identitatea lui cat si despre livrare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acest regulament, va rugam sa incetati utilizarea acestui site.

Politica de livrare si timpul de livrare. De regula orice livrare se poate efectua in termenul stabilit de client din momentul in care comanda a fost confirmata, dar trebuie tinut cont si factori neprevazuti cum ar fi situatii de forta majora, trafic intens, conditii meteo sau vreme nefavorabila, accesul limitat la o adresa. Pe parcursul livrarii vom incerca sa mentinem legatura cu clientul cu privire la stadiul livrarii. Ne angajam sa incercam sa solutionam sau sa gestionam in mod amiabil orice situatie neprevazuta aparuta in timpul livrarii, daca este cazul.

Clientul isi asuma responsabilitatea daca o livrare nu poate fi efectuara datorita lipsei de informatii sau furnizare de date eronate cu privire la livrare. De asemenea nu ne asumam nici o responsabilitate daca comanda nu a putut fi livrata daca clientul nu raspunde la telefon sau nu poate fi contactat deoarece are telefonul inchis.

Politica referitoare la preturi, produse si plata. Preturile afisate sunt finale si nu contin TVA, firma noastra fiind neplatitoare de TVA. Ne rezervam dreptul sa modificam preturile produselor fara notificare prealabila in perioadele de extrasezon. Pentru comenzi in valoare mai mare de 600 Ron este posibil sa percepem un avans de 50%. Toate pozele de pe acest site sunt cu caracter informativ, in general orice aranjament de flori comandat respecta detaliile tehnice mentionate pe pagina de produs, numarul aproximativ de flori, dimensiunea, culoarea precum si tipul de flori.

Politica referitoare la anularea comenzii. Orice comanda efectuata prin intermediul acestui site sau telefonic este considerata ferma din momentul confirmarii verbale. Anularea unei comenzi se poate face doar telefonic cu cel putin 1 zi inainte de termenul de livrare mentionat de client, exceptie fiind cazul in care aranjamentul a fost deja executat sau este deja in curs de livrare, caz in care comanda nu mai poate fi anulata.

In cazul in care o comanda este anulata din vina clientului sau datorita unei situatii mentionate mai sus, clientul este obligat sa achite 60% din contravaloarea comenzii efectuate.

Politica de retur. Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003 produsele perisabile nu se pot returna.

Legea aplicabila. Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Politica de confidentialitate. Ne angajam sa respectam confidentialitate datelor cu caracter personal furnizate de clienti si sa nu transmitem mai departe aceste date nimanui.

comenzi lumanari botez
Comenzi telefonice si Online
 
pret minim lumanari botez
Realizam lumanari botez la pret minim
 
livrare lumanari botez bucuresti
Livrare Gratuita Bucuresti
 
Toate imaginile sunt reale
|
|
|
|
| |
Copyright @ 2018 lumanare botez.ro- All rights reserved
comanda acum